zilt en zoet

Hotel Greenside

Voor de ware fijnproever is zilt en zoet dé pensioentraining! Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens dit culinaire avontuur op Texel. De chef kok laat u iedere dag proeven van de eerlijke eiland producten. We bezoeken de kaasboerderij Wezenspyk of een Texelse bierbrouwerij. Ook gaat u met de kotter het wad op om garnalen te vangen. De woensdagavond is een culinaire avond met uitleg van verschillende wijnen bij de gerechten; een feest van ware smaaksensaties. Aan het eind van zilt en zoet ontvangt u een bijzondere verrassing, met receptuur, om thuis de smaak vast te houden.

Inschrijven

22 - 26 april 2024
Texel, Hotel Greenside
Geen plekken beschikbaar
17 - 21 juni 2024
Texel, Hotel Greenside
Geen plekken beschikbaar
14 - 18 oktober 2024
Texel, Hotel Greenside
Geen plekken beschikbaar

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl