X
Informatie rondom
het coronavirus

update rondom persconferentie 18 augustus 2020

De regelgeving rondom corona is vanaf 18 augustus jl. aangescherpt. Omdat besmettingen vooral thuis gebeuren, geldt de regel dat u in uw huis of tuin maximaal 6 personen ontvangt. Het advies om zoveel mogelijk thuis te werken is ongewijzigd. Het beleid voor professionele bijeenkomsten is ongewijzigd. Trainingen op locatie kunnen plaatsvinden. Loof doet dit onder strikte voorwaarden.

Veilig en gezond trainen op professionele accommodatie

Pensioen in zicht trainingen
Voor onze pensioen in zicht trainingen betekent dit dat we in overleg met onze vaste hotels aanpassingen hebben gemaakt in de zaalplanning en dat een aantal gezamenlijke activiteiten in de programma’s anders georganiseerd worden. Onze ervaringen vanaf 1 juni leren ons dat dit in de praktijk goed mogelijk is. Het Loof protocol vindt u hierbij.

Medezeggenschap- en teamtrainingen
Voor deze trainingen kan er op locatie getraind worden, mits de gekozen accommodatie voldoet aan de noodzakelijk vereisten om veilig te kunnen trainen en verblijven. Loof werkt met zorgvuldig geselecteerde en veilige accommodaties en een protocol voor deelnemers zodat we met elkaar veilig en gezond kunnen trainen.

Online als alternatief
Voor bijna alle trainingen op het gebied van medezeggenschap en teamontwikkelingen is een online variant mogelijk. De ervaring leert dat meer mogelijk is dan we in Nederland begin dit jaar dachten. Onze ervaring is dat trainingen online ook uitdagend, persoonlijk en innovatief vormgegeven kunnen worden.

Vragen?
Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar op 072 589 1 589.