X
Informatie rondom
het coronavirus

update rondom persconferentie 13 oktober 2020

De regelgeving rondom corona is vanaf 13 oktober jl. aangescherpt. Het beleid voor professionele bijeenkomsten is ongewijzigd. Er geldt nu een maximum van 30 personen in een zaal. Trainingen op locatie kunnen dus plaatsvinden. Loof doet dit onder strikte voorwaarden en met afgebakende groepsgrootte afgestemd op de zaalruimte. Voor informatie van de Rijksoverheid klik hier.

Veilig en gezond trainen op professionele accommodatie

Pensioen in zicht trainingen
Voor onze pensioen in zicht trainingen betekent dit dat we in overleg met onze vaste hotels aanpassingen hebben gemaakt in de zaalplanning en dat een aantal gezamenlijke activiteiten in de programma’s anders georganiseerd worden. Onze ervaringen vanaf 1 juni leren ons dat dit in de praktijk goed mogelijk is. Het Loof protocol vindt u hierbij.

Medezeggenschap- en teamtrainingen
Voor deze trainingen kan er op locatie getraind worden, mits de gekozen accommodatie voldoet aan de noodzakelijk vereisten om veilig te kunnen trainen en verblijven. Loof werkt met zorgvuldig geselecteerde en veilige accommodaties en een protocol voor deelnemers zodat we met elkaar veilig en gezond kunnen trainen.

Online en hybride trainingen als alternatieven
Voor bijna alle trainingen op het gebied van medezeggenschap en teamontwikkeling is een online variant mogelijk. Bovendien is de hybride vorm van trainen een tussenoplossing. Hierbij doen de thuisblijvers via een online verbinding mee met de deelnemers op locatie. Onze ervaring is dat online en hybride trainingen ook uitdagend, persoonlijk en innovatief vormgegeven kunnen worden.

Vragen?
Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar op 072 589 1 589.

NB. De foto’s op de website van Loof zijn genomen voor corona.