X
Informatie rondom
het coronavirus

Update rondom het coronavirus

Als trainingsbureau volgen we de ontwikkelingen rondom het virus nauwkeurig en nemen de situatie zeer serieus. Nu ook kleinere sessies niet verstandig zijn schakelen we voor medezeggenschapstrainingen over op online trainingen, e-learning en webinars. Onze ervaringen zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn verrassend groot. Onze pensioentrainingen zullen worden uitgesteld. U ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Voor deelnemers PIZ

Op basis van de richtlijnen van de regering van 23 maart hebben wij besloten de pensioentrainingen die tot aan 1 juni gepland staan te annuleren. Als deelnemer ontvangt u van ons persoonlijk bericht en overleggen we met u over omzetting naar een latere datum.

Voor deelnemers aan een open training medezeggenschap

De geplande trainingen voor individuele OR-leden zullen voor de komende periode online worden aangeboden. We hebben inmiddels de ervaring dat dit met e-learning als voorbereiding en afwisselende interactieve sessies, afgewisseld met opdrachten en quizvormen zeer waardevolle en inspirerende leermogelijkheden biedt. Waarbij het ook goed mogelijk is als deelnemers onderling ervaringen en materiaal uit te wisselen. Bijzondere omstandigheden, vragen om bijzondere oplossingen. Wij gaan de uitdaging aan.

Vragen?

Bij vragen rondom het aanvragen of volgen van een (online) training of bijvoorbeeld webinar mogelijkheden staan we u graag te woord. Margriet Hovens, Brenda Beers, Saskia Kolenberg en Talja Zeegers staan klaar om deze te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op  072 589 1 589.