X
Informatie rondom
het coronavirus

update rondom persconferentie 4 november 2020

De regelgeving rondom corona is vanaf 4 november aangescherpt. Het beleid voor professionele bijeenkomsten is in principe ongewijzigd. Loof volgt hierin de adviezen van de NRTO (Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen). Loof doet dit onder strikte voorwaarden en met afgebakende groepsgrootte afgestemd op de zaalruimte. Voor informatie van de Rijksoverheid klik hier.

Veilig en gezond trainen op professionele accommodatie

Pensioen in zicht trainingen
Voor onze pensioen in zicht trainingen betekent dit dat we in overleg met onze vaste hotels aanpassingen hebben gemaakt in de zaalplanning en dat een aantal gezamenlijke activiteiten in de programma’s anders georganiseerd worden. Groepswandelingen worden bijvoorbeeld individuele of duo wandelingen. Onze ervaringen leren ons dat dit in de praktijk goed mogelijk is. Het Loof protocol vindt u hierbij.

Medezeggenschap- en teamtrainingen
Voor deze trainingen kan er op locatie getraind worden, mits de gekozen accommodatie voldoet aan de noodzakelijk vereisten om veilig te kunnen trainen en verblijven. Ons pragmatisch advies is om maatwerk vooral incompany te plannen. Trainingen op eigen locatie of op zorgvuldig geselecteerde locaties die voorbereid zijn op de huidige spelregels. Onze programma’s in open inschrijvingen bieden we in deze periode online aan. Zie ons protocol voor deelnemers aan trainingen.

Online en hybride trainingen als alternatieven
Voor bijna alle trainingen op het gebied van medezeggenschap en teamontwikkeling is een online variant mogelijk. Bovendien is de hybride vorm van trainen een tussenoplossing. Hierbij doen de thuisblijvers via een online verbinding mee met de deelnemers op locatie. Onze ervaring is dat online en hybride trainingen ook uitdagend, persoonlijk en innovatief vormgegeven kunnen worden.

Vragen?
Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar op 072 589 1 589.

NB. De foto’s op de website van Loof zijn genomen voor corona.