X
Informatie rondom
het coronavirus

update rondom persconferentie 6 mei

De persconferentie van 6 mei biedt gelukkig perspectief om per 1 juni trainingen te kunnen hervatten. Om de veiligheid voor onze deelnemers en opdrachtgevers te kunnen garanderen werken wij op dit moment aan de condities die hiervoor nodig zullen zijn. Dit betekent dat we werken aan duidelijke afspraken met onze locaties over zaalindelingen, inschrijving, restaurantgebruik etc. Maar wij werken bijvoorbeeld ook aan de afspraken met deelnemers om met elkaar te zorgen voor een veilige training. Belangrijke zaken die we eerst helemaal op orde willen hebben, voordat we hiermee naar buiten treden. Dit betekent mogelijk dat we eventuele vragen die deelnemers nu hebben nog niet kunnen beantwoorden. We vragen hiervoor uw begrip.

Als deelnemer voor een geplande pensioen in zicht training ontvangt u van ons uiterlijk 2 weken vooraf alle benodigde informatie.

Voor medezeggenschap- en teamtrainingen is er vanaf 1 juni weer perspectief op trainen met kleinere groepen. Ook hier geldt dat dit extra organisatie en afspraken zal vergen om met elkaar te zorgen dat dit onder veilige condities kan plaatsvinden. Vanaf maandag 11 mei kunt u op onze website onze aanbevelingen en condities hiervoor vinden in een overzicht ‘veilig trainen’. In mei -maar ook voor de periode daarna- bieden we sowieso een een breed pakket met online trainingen, e-learning en webinars. Onze ervaringen en die van onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn gevarieerd. 

Vragen?

Bij vragen rondom het aanvragen of volgen van een (online) training of bijvoorbeeld webinar mogelijkheden staan we u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op 072 589 1 589.