X
Informatie rondom
het coronavirus

Inspirerende zomerwebinars rondom teams

Loof presenteert deze zomer een serie webinars. Met de focus op teams. Wat maakt een team sterk? Wat is eigenlijk een team? Waarom zijn verschillen belangrijk en hoe zit het met leiderschap in een team? Mooie thema’s voor korte webinars. Om individueel te volgen of misschien wel met je ‘team’. Een korte tijdsinvestering voor inspiratie en nieuwe inzichten. We starten onze zomerreeks op 18 juni met storytelling voor teams en ondernemingsraden: een communicatiemethode die mensen (in organisaties) met elkaar verbindt. Het gaat over verhalen vinden, vertellen en verspreiden.

Sterke teams Loof
foto Martin Dijkstra

donderdag 16 juli om 11.00 uur:

Leiderschap in teams

Sterke teams durven verantwoordelijkheid te nemen. Kunnen bewust omgaan met eigen verantwoordelijkheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Maar dat ontstaat niet vanzelf en het blijft balanceren voor het juiste evenwicht. Mooi onderwerp voor een kort seminar; durf je te balanceren? Met je team?

meld je aan voor webinar 16 juli

Loof teamontwikkeling

donderdag 13 augustus om 11.00 uur:

Teamontwikkeling: talenten en verschillen

Waarom is een team met gelijkgestemde vaak het begin van het einde? Verschillen geven een team kracht. Gebruik al die verschillen. Een korte introductie op noodzakelijke verschillen. En enkele veelgebruikte methoden om die in beeld te kunnen brengen voor je team. Een update in krap 40 minuten.

meld je aan voor webinar 13 augustus