maatwerk pensioentraining

Staat u voor goed werkgeverschap en wilt u medewerkers die stoppen met werken, bewust de nieuwe levensfase in laten gaan? Loof biedt de mogelijkheid voor een maatwerk training pensioen in zicht.

Exclusiviteit

Samen stellen we de inhoud en de duur van de training vast. Loof biedt de basis onderwerpen en u voegt daar uw items aan toe. Waar wilt u dat de training gaat plaatsvinden? Op uw eigen locatie, een andere plek of wellicht op een van onze bestaande accommodaties? Wij adviseren u graag maar de keus is aan u in deze maatwerk pensioentraining.

Persoonlijk

Onze trainer verzorgt de training maar u krijgt de gelegenheid de deelnemers welkom te heten en doet het slot; persoonlijker kan het niet.

reguliere trainingen

Wanneer het maatwerk pak toch niet bij uw organisatie past, kunt u medewerkers natuurlijk ook de mogelijkheid geven om deel te nemen aan een van onze 3-daagse of de 5-daagse pensioen trainingen. Op de agenda staat het gehele jaaroverzicht op een rij.

Informatie

Wilt u meer weten over de maatwerk pensioentraining of een van de andere opties? We komen graag naar u toe of plannen een online gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel met Cynthia Kooijman voor het maken van een afspraak: piz@looftrainingen.nl | 072 5891570.