X
Informatie rondom
het coronavirus

Pensioen in zicht

Goed voorbereid
Stoppen met werken is een grote verandering. Met een goede voorbereiding gaat u deze overgang bewust aan. Loof biedt jaarlijks ca. 46 trainingen pensioen in zicht aan; zij geven allemaal een goed inzicht op uw werkzaam leven en een frisse blik op nieuwe mogelijkheden.

Verrassende inzichten
Pensioen in zicht biedt gelegenheid om de balans op te maken en zelfbewust lijnen uit te zetten voor die eerste periode na het werk. Een prettige training met vaak verrassende inzichten, gericht op een goede afsluiting en nieuwe ambities en plannen.

Update beleid corona n.a.v. persconferentie van 4 november 2020
De regelgeving rondom corona is vanaf 4 november aangescherpt. Het beleid voor professionele bijeenkomsten is ongewijzigd. We volgen hierin de aanwijzingen van de NRTO, Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Onze trainingen op locatie kunnen dus plaatsvinden. Loof doet dit onder strikte voorwaarden om zorg te dragen voor een veilige en gezonde pensioen in zicht training. Voor informatie van de Rijksoverheid klik hier.

We werken alleen met geselecteerde accommodaties die zijn ingericht op een veilige verblijf op professionele locaties. Onze trainingen en activiteiten zijn aangepast zodat de onderlinge afstand gewaarborgd is. Onze ervaringen leren ons dat dit in de praktijk goed mogelijk is. Zie ook ons algemene protocol. Elke deelnemer ontvangt 2 weken voorafgaand aan de training nadere informatie. NB De foto’s van onze trainingen zijn genomen voor corona.

Van afscheid nemen op het werk tot omgaan met structuur
In al onze trainingen besteden we o.a. aandacht aan thema’s als: wat gaat er veranderen, hoe ziet mijn sociaal netwerk eruit, gezondheid en prioriteiten stellen.

Vraag het de notaris
Ook is deze tijd goed om stil te staan of zaken op de juiste manier zijn geregeld op het gebied van erven, schenken en Wet Langdurige Zorg. De vragenronde met de notaris geeft u interessante inzichten; deze informatie wordt door deelnemers hoog gewaardeerd. Zie vraag het de notaris.

Deelname samen, alleen of single
Veel deelnemers kiezen ervoor om de training met partner te volgen. Het blijkt van waarde (ook uit de reviews) om bewust samen stil te staan bij de keuzes na het stoppen met werken. Natuurlijk kunt u de training ook alleen volgen; de inhoud blijft gelijk. De single training heeft net wat meer aandacht voor het single-leven na een pensioen; uiteraard bent u ook welkom bij de overige trainingen.

Maatwerk pensioentraining
Loof biedt tevens organisaties een maatwerk pensioentraining aan. Wij leveren de basis van deze training en daar worden uw wensen aan toegevoegd. De training vindt plaats op uw eigen locatie, een door u geselecteerde plek of op een van onze bestaande accommodaties. Zo wordt de maatwerk pensioentraining een exclusieve training voor uw werknemers. Nieuwsgierig? Mail of bel met Margriet Hovens, piz@looftrainingen.nl | 072 5891570.

Persoonlijk
De trainingen van Loof onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en veiligheid binnen de groep, de doordachte en moderne aanpak en de unieke locaties en accommodaties.

Brochures
In onze brochures het beste binnen bereik (2020) en neem de tijd (2021) vindt u alle thema’s en data. De brochures per post aanvragen kan ook; wij sturen ze u graag toe.

Informatie
Wilt u advies? Mail of bel met Margriet Hovens, piz@looftrainingen.nl | 072 5891570. Al gekozen? Dan kunt u zich bij de gekozen training aanmelden. Klik hier voor het handige agendaoverzicht met data en trainingen.