veel gestelde vragen piz

Heeft u een vraag over de pensioen in zicht trainingen? Wellicht dat hieronder bij de veel gestelde vragen piz het antwoord al staat. Staat uw vraag er niet tussen? Contactpersoon Cynthia Kooijman beantwoordt ze graag: bel 072 5891570 of mail naar piz@looftrainingen.nl

Veel gestelde vragen pensioen in zicht

Wat zijn de programmatijden bij een pensioentraining?

Bij de vijfdaagse begint de training op maandag 13.30 uur. De andere dagen starten 09.30 uur tot 12.30 uur met een koffiepauze. Lunch 12.30 uur en diner 18.00 uur. De dinsdag- woensdag- en donderdagmiddag is voor thema-activiteiten. Drie keer avondprogramma: ca 19.45 tot 21.30 uur. De training eindigt op vrijdag na de lunch. Er is voldoende vrije tijd.
De driedaagse training start om 11.30 uur, het middagprogramma duurt 2,5 uur met aansluitend een (eigen) activiteit. Lunch 12.30 en diner 18.00 uur. Aanvang avondprogramma (twee keer): ca 19.45 – 21.30 uur. Het slot op de derde dag is ca. 15. 30 uur. Er is beperkte vrije tijd!

Wat zijn de hotelfaciliteiten bij een pensioentraining?

Bij Loof kiezen wij voor 4-sterren hotels. Afhankelijk van het hotel is er een sauna, fitness en/of zwembad aanwezig. De maaltijden zijn ‘culinair’ van hoog niveau. Kijk op de website bij onze hotels voor meer informatie.

Ik kom van ver, kan ik ook een voor- en/of na-overnachting regelen?

Wanneer u een voor- of na-overnachting wilt regelen, neemt u direct contact op met het hotel waar de training wordt gegeven. Deze boeking regelt u persoonlijk (en valt dus niet onder het PIZ-arrangement).

Moeten we de hele dag binnen zitten?

Nee, elke dag is er ruimte voor een buitenactiviteit, variërend van wandelen tot een activiteit in de omgeving. En als het weer het toelaat, vinden opdrachten of oefeningen ook buiten plaats.

Zitten er rollenspellen in de programmering?

Nee, wij werken niet met rollenspellen!

Is er in de training ook aandacht over je pensioen(opbouw) e.d., het financiële gedeelte?

Nee, in principe niet. Dat is (te) persoonlijk en past niet in dit groepsprogramma. U doet er goed aan dit te bespreken met een deskundige op dit gebied.

Ben ik verplicht overal aan mee te doen?

U neemt deel aan een groepsprogramma waarbij de inhoudelijke onderwerpen samenhang vertonen. Daarbij is ieders bijdrage en aanwezigheid welkom. Bij de (buiten)activiteiten is niemand verplicht om mee te gaan. Afstemming met de trainer daarover wordt wel verwacht, dit in verband met gedane reserveringen en de kosten voor o.a. entree.

Kan ik als single meedoen aan een ‘echtparen’ training bij Loof pensioen in zicht?

Ja, dat kan. Alle trainingen staan open voor iedereen.

Ik ben slecht ter been, kan ik dan toch meedoen?

Ja, elk hotel heeft invalidekamers. Op aanvraag boeken wij deze voor u.

Ik heb een dieet, kan daar rekening mee worden gehouden? U kunt uw dieetwensen altijd doorgeven, de keukens in alle hotels houden daar rekening mee.

U kunt uw dieetwensen altijd doorgeven, de keukens in alle hotels houden daar rekening mee.

Moet ik officieel gekleed gaan?

Nee, u kunt aantrekken waar u zich lekker in voelt. Voor de buitenactiviteiten is het verstandig om makkelijke schoenen mee te nemen.

Hoe zit het met de drankjes?

Bij Loof zijn bij de diners zijn twee drankjes inbegrepen. De koffie en thee gedurende de dag eveneens. De consumpties ’s avonds bij de bar of op de kamer uit de minibar zijn voor eigen rekening.

Hoe groot is een groep bij een pensioen in zicht training?

Hoe groot is een groep? En hoe groot de singlegroep? Maximaal 20 personen, maximaal 15 singles.

Krijg ik een certificaat van deelname?

Als dit een eis is van de werkgever, uiteraard.

Mag ik mijn hond meenemen naar een pensioen in zicht training?

Ja, dat mag in Grand hotel Opduin en in Hotel Greenside. Deze hotels brengen voor de hond extra kosten in rekening. Het is niet toegestaan de hond in het restaurant mee te nemen. Voor het meenemen in de trainingszaal dient u te overleggen met de trainer. Houd er s.v.p. rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Het belang van mededeelnemers met angsten of allergie gaat voor in de afweging van mogelijkheden.

Op het aanmeldformulier wordt gevraagd om al dan niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Hoe zit dat?

Check dit bij uw werkgever of neem contact op met Loof, Cynthia Kooijman 072 5891570.

Kan ik bij onduidelijkheid contact opnemen met Loof?

Ja, altijd! Loof biedt persoonlijke aandacht. U kunt bellen of mailen, Cynthia Kooijman 072 5891570 en piz@looftrainingen.nl Wij nemen de tijd voor u!

Kan Loof een training annuleren?

Ja, dat kan, bij onvoldoende deelname. Samen gaan we dan kijken naar een passend alternatief.

Wat is jullie privacybeleid?

Ons beleid is gebaseerd op het uitgangspunt dat we alleen noodzakelijke gegevens registreren en dat we deze gegevens niet ongevraagd met derden delen. Een uitgebreide omschrijving vindt u hier.