Karin de Bruijn

Mijn passie is ‘persoonlijke groei’ en dat gebruik ik in mijn werk als trainer, coach en procesbegeleider. Ieder mens groeit en ontwikkelt zich als je aandacht hebt voor jezelf, de ander, en de omgeving. Verbinding is het sleutelwoord.

Medewerkers, managers en teams kunnen optimaal groeien en samenwerken in een organisatie als men werkt vanuit dezelfde visie en openstaat om gezamenlijk het gewenste resultaat te willen bereiken. Persoonlijke Kracht, Persoonlijke Effectiviteit, Teamontwikkeling, Omgaan met emoties en agressie en Pensioen In Zicht zijn specialiteiten van mij.

Na ruim 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg en het onderwijs heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar het trainersvak. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd; VO training voor trainers, opleiding tot NMI mediator, Voice Dialogue, de Trainer als Regisseur, Talentscan+, Teamdynamiek en Birkman Certificate en Advanced Training.

Bij de training Pensioen In Zicht is het van belang om in verbinding te staan met jezelf, de ander en je omgeving om zo een gewenste toekomst te creëren. Vanuit enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit begeleid ik deelnemers naar hun nieuwe uitdaging.

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Het is belangrijk om je werkleven goed af te sluiten en (nieuwe) ambities en plannen te hebben voor je pensioen. Onze training pensioen in zicht geeft je die voorbereiding.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl