koers bepalen – singles

hotel Markstad | Hotel Greenside

De beleving van het ‘stoppen met werken’ is voor een single anders dan voor een echtpaar. Tijdens deze training wordt daar volop aandacht aan besteed. Wat betekent het als gepensioneerde single voor o.a. je sociale netwerk, communicatie en gezondheid? In een actief programma leer je meer over jezelf en de anderen. Ook ga je onderzoeken waar je je in de toekomst meer op wilt richten; wat is jouw koers?

Het is fijn om in een mooie omgeving je werkzame leven af te sluiten en te kijken wat meer aandacht mag krijgen. Je verblijft tijdens deze 3-daagse training op het eiland Texel of in Schagen.

In het oude stadje Schagen ligt hotel Markstad middenin het historische centrum. Je gaat in deze 3-daagse op pad met een stadsgids, een boeiende wandeling door de geschiedenis. Het is volop genieten van de culinaire verwennerij.

Of je kiest voor Texel. Op dit altijd verkwikkende eiland leer je in een actief programma meer over jezelf kennen. Je verblijft in het ontspannen Hotel Greenside in De Koog, dicht bij de kust. De gids neemt je mee en samen bezoek je mooie natuurplekjes die Texel rijk is.

Inschrijven

4 - 6 november 2024
Texel, Hotel Greenside
Geen plekken beschikbaar

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl