X
Informatie
STAP-budget

koers bepalen – singles

blooming hotel | Huize Koningsbosch | Hotel Greenside

De beleving van het ‘stoppen met werken’ is voor een single anders dan voor een echtpaar. Tijdens deze training wordt daar volop aandacht aan besteed. Wat betekent het als gepensioneerde single voor o.a. je sociale netwerk, communicatie en gezondheid? In een actief programma leert u meer over uzelf en de anderen. Ook gaat u onderzoeken waar u zich in de toekomst meer op wilt richten; wat is uw koers?

Het is fijn om in een mooie omgeving je werkzame leven af te sluiten en te kijken wat meer aandacht mag krijgen. U verblijft tijdens deze 3-daagse training op het eiland Texel, in Bergen of in Castricum.

In de heerlijkheid Bergen ligt het blooming hotel, waar het buitengewoon genieten is. U gaat in deze 3-daagse op pad met de gids door de duinen of u bezoekt Park Meerwijk waar u architectonische hoogstandjes van de Amsterdamse School kunt bewonderen.

Hotel Huize Koningsbosch ligt in Bakkum (gemeente Castricum) slechts 3,5 km. van het strand. Ooit was het de eerste geregistreerde jeugdherberg in Nederland. De kamers hebben nu ieder een eigen unieke inrichting. De gids van het duinwatercentrum De Hoep laat ons het duingebied.

Of u kiest voor Texel. Op dit altijd verkwikkende eiland leert u in een actief programma meer over uzelf kennen. U verblijft in het ontspannen Hotel Greenside in De Koog, dicht bij de kust. De gids neemt u mee en samen bezoekt u mooie natuurplekjes die Texel rijk is.

Inschrijven

7 - 9 juni 2022
Castricum, Huize Koningsbosch
Geen plekken beschikbaar
2 - 4 november 2022
Texel, Hotel Greenside
Inschrijven

Meer weten?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 570 | piz@looftrainingen.nl