Guido Dik

Adviseur, vooral voor complexe vraagstukken. Als adviseur bij Loof training en advies degene die adviseert bij complexe onderhandelingen. Denk hierbij (bijv.) aan fusies, overnames en grote reorganisaties. En het mag ook internationaal zijn. Ik zie mijn rol wel als de ‘pinch hitter’. Mijn ervaringen als teamlid van een (C)OR en als trainer en begeleider van ondernemingsraden neem ik hierin mee. Het adviseren op inhoud en onderhandelingsvaardigheden koppel ik aan het bij elkaar houden van het team om tot een optimaal resultaat te komen. 

Mijn ruim 20 jaar ervaring in de medezeggenschap is zeer uiteenlopend. Als lid van een (C)OR had ik de onderhandelaarsrol in een complexe overname in een zeer langdurend traject. Daarnaast heb ik diverse ondernemingsraden getraind. Als adviseur bij reorganisaties (in de zorgbranche), internationale overnames (dranken distributeurs en media) en als adviseur/begeleider bij mediation heb ik ondernemingsraden gecoacht, geadviseerd op inhoud en als team bij elkaar gehouden in deze vaak zeer complexe en emotionele trajecten. 

Opleiding
Drs. Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen
Postacademische leergang communicatie- en mediastrategie AOG
Master trainer in NLP, Tad James, Mediation, Global Education Network
Oplossingsgerichte coaching, Fontys Hogescholen
Orthomoleculaire therapie, Natura Foundation

Werkervaring o.a.
Medewerker Marktonderzoek, Account Manager en Marketing Manager, STER (Stichting Ether Reclame)
Business Development Manager, EDS
Marketing Director Benelux, Cambridge Technology Partners
Global Marketing Director Integration Solutions, Baan
DGA NLPpuntNL B.V.

Talen
Nederlands uitstekend in woord en geschrift (native language), Engels uitstekend in woord en geschrift (near native), Duits goed in woord en geschrift, Frans redelijk in woord en geschrift.

Adviseur Guido Dik Loof

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl