teamontwikkeling-trainers

Ervaren adviseurs en begeleiders

Voor reorganisatie, overnames, fusies, verhuizing etc.

or advies en begeleiding

Bij complexe OR vraagstukken bieden wij de mogelijkheid om buiten de training de OR inhoudelijk te begeleiden. De adviseur helpt de OR dan om het vraagstuk (advies/instemming) te analyseren vanuit juridisch en strategisch perspectief. We zorgen voor overzicht en inzicht zodat jullie als OR samen tot een oordeel en besluit komen. De OR blijft leidend in aanpak en positiekeuze. Op verzoek ondersteunen wij bij het opstellen van documenten.

Oog voor inhoud en proces

  • constructieve bijdrage van de OR
  • heldere communicatie met collega’s
  • bij adviesprojecten heeft elke trainer/adviseur een interne back-up binnen Loof die tevens fungeert als sparringpartner
  • waar nodig consulteren we onze huisjurist
  • ruime ervaring in internationale context
English Works Council

deelnemers over Loof

“De inhoud van de training ging soms best wel diep. De trainer wist constant de persoonlijke veiligheid te behouden. Complimenten!”

Monique, ANWB

“De procesbegeleiding was goed. Dit soort sessies zijn essentieel om vruchtbaar samen te werken. Onderling en met de bestuurder/HR.”

OR-lid, Danone COR

“De OR is een sterk orgaan binnen de organisatie, niet slechts een clubje collega’s dat naar het management roept. ”

OR-lid, ICL

Achtergrond dossiers:

We worden graag uitgedaagd

In co-creatie met jullie als OR stellen we een passend advies- of begeleidingstraject op voor jullie OR. Bovengenoemde thema’s bieden hopelijk een eerste inspirerend overzicht. Allerlei andere thema’s en vraagstukken zijn ook mogelijk. Het blijft maatwerk; daag ons uit om een programma of begeleidingstraject te maken dat past bij de wensen en vragen van jullie OR en de situatie in jullie organisatie. Dat belooft wat.

trainingsbureau-loof-bureau-medewerker-brenda-beers

Benieuwd naar onze maatwerk trainingen voor jullie OR? Hebben jullie behoefte aan advies bij een lastig vraagstuk of grote veranderingen? Of wil je advies over een passende training voor jou als OR-lid? Bel ons op  072-5891589 of mail bureau@looftrainingen.nl.

Kom met ons in contact

Heb je vragen over medezeggenschap of wil je direct een passend voorstel voor jouw situatie aanvragen? Dat kan! Loof staat voor je klaar met een hulplijn die je kunt bellen voor korte, inhoudelijke vragen voor jouw OR. Wil je liever direct een voorstel ontvangen, zodat we je een advies op maat kunnen geven? Ook dat is mogelijk. Kies de optie die het beste bij jou past.