Individuele OR-trainingen

Uitdagend en inspirerend
Leren, ontmoeten, kennis delen en netwerken staan centraal in onze individuele OR-trainingen. Loof biedt een breed aanbod trainingen voor OR-leden; trainingen voor nieuwe en ervaren OR-leden. Wil je als nieuwkomer de basis op orde hebben kies dan voor één van de basistrainingen. Een basistraject dat in de praktijk ook gevolgd wordt door OR-leden die hun kennis willen opfrissen.
Wil je als OR-lid invloedrijk zijn, kijk dan eens naar de trainingen over het ontwikkelen van je competenties. Ook voor degenen die zich verder willen ontwikkelen in een specifieke rol bieden we individuele trainingen rondom veel voorkomende rollen in de OR of commissies. Van communicatie met collega’s tot arbo. Voor OR-voorzitters en -secretarissen is er reeks van verschillende trainingen voor het dagelijks bestuur van de OR.

deelnemers over individuele OR trainingen

“Prettige trainer met kennis en stuurde bij zonder directieve aanwijzingen. Ook veel afwisseling van onderwerpen en werkvormen.”

Wegwijs in de WOR

“Fijne trainer. Ik vond het doornemen van de jaarrekeningen en de uitleg hierbij erg prettig en leerzaam. Ga zo door.”

Stel de juiste financiële vragen

“De uitwisseling met de andere organisatie heb ik als heel leerzaam ervaren. Goede e-learning vooraf en trainer die inspeelde op de groep.”

DB- De basis op orde

Heb je nog vragen over een individuele training? Bel ons op  072-5891589 of mail bureau@looftrainingen.nl.