Individuele OR-trainingen

Uitdagend en inspirerend
Leren, ontmoeten, kennis delen en netwerken staan centraal in onze individuele OR-trainingen. Loof biedt een breed aanbod trainingen voor OR-leden; trainingen voor nieuwe en ervaren OR-leden. Wil je als nieuwkomer de basis op orde hebben kies dan voor één van de basistrainingen. Een basistraject dat in de praktijk ook gevolgd wordt door OR-leden die hun kennis willen opfrissen. Deze basistraining is ook in het Engels beschikbaar: The Works Councils Act.
Wil je als OR-lid invloedrijk zijn, kijk dan eens naar de trainingen over het ontwikkelen van je competenties. Ook voor degenen die zich verder willen ontwikkelen in een specifieke rol bieden we individuele trainingen rondom veel voorkomende rollen in de OR of commissies. Van communicatie met collega’s tot arbo. Voor OR-voorzitters en -secretarissen hebben we het traject voor het dagelijks bestuur van de OR.

deelnemers over Loof

“De training was ver boven verwachting. De soms wat saaie stof voor OR en vergadertechnieken kwamen heel kleurrijk aan bod!”

Paul, Bureau Waardenburg

“Door zowel het uitdagende aanbod als de trainer heb ik geleerd wat een OR écht betekent en wat wij als OR kunnen betekenen voor ons bedrijf.”

Wendy, Rituals

“De training was leuk, interactief en iedereen was betrokken. Ondanks veel nieuwe informatie was het niet saai. Ik reed met een glimlach naar huis.”

Rita, Beter

Heb je nog vragen over een individuele training? Bel ons op  072-5891589 of mail bureau@looftrainingen.nl.