Maatwerk trainingen voor de OR

OR cursus voor een geweldige OR

Maatwerk training/cursus OR

Geen ondernemingsraad is hetzelfde. Daarom is elke goede OR-training ook anders. Maatwerk is onze specialiteit. Bij Loof werken ervaren trainers die met je meedenken over een passende training. Wij vertalen jullie vragen naar een aantrekkelijke training. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden vind je op deze pagina een aantal veelgevraagde thema’s.

Wij denken graag met je mee wat voor jullie passend is. Vrijblijvend kennismaken en verkennen wat de mogelijkheden zijn? Maak nu een afspraak.

deelnemers over loof

“Het was heel duidelijk dat de trainer veel kennis had over de materie. Met elke stap die we maakten tijdens deze training kwamen we tot slot tot het door ons gevraagde besluit.”

VGZ

“Complimenten aan de trainer. Die stapte ook een stap terug op het moment dat de OR-leden plenair met elkaar in gesprek waren. Op het juiste moment stapte de trainer weer in.”

Waterschap Rivierenland

“Als OR zijn we dichter bij elkaar gekomen. De trainer liet ons goed nadenken over onze kwaliteiten en valkuilen. Samen zochten we uit hoe we dit positief konden inzetten.”

De Heeren van Zorg

We worden graag uitgedaagd

In co-creatie met jullie als OR stellen we een passende training samen voor jullie OR. Bovengenoemde thema’s bieden hopelijk een eerste inspirerend overzicht. Allerlei andere trainingen zijn ook mogelijk. Het blijft maatwerk; daag ons uit om een programma of begeleidingstraject te maken dat past bij de wensen en vragen van jullie OR en de situatie in jullie organisatie. Dat belooft wat.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Sparren met een OR-trainer

 • Hidden
 • Hidden
 • In verband met vakanties maken we graag een afspraak met je vanaf 21 augustus. We hebben graag voldoende tijd voor je, plan daarom minimaal 4 werkdagen vooruit.

  September 2023

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30
 • Dan weten we wie we aan de lijn krijgen.
 • Dan weten we alvast wat meer.
 • Dan kunnen we je bereiken.
 • Bellen of video-overleg. Net wat het beste past.
 • Alleen nodig als je een video-afspraak wil.