Mark Zwijnenburg

Als ‘chef de mission’ bij Loof training en advies ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en ontwikkeling van het bureau. Daarbij ben ik zelf ook actief als trainer en adviseur voor teams, medezeggenschap en pensioen in zicht.
Ooit opgeleid als leraar Nederlands en bedrijfskundige. Veel ervaring in opleiden, ontwikkelen en marketing. Eerder o.a. oprichter van Seasons, marketeer bij NRC Handelsblad en directeur AOG/IBO/Comenius.

De afgelopen jaren heb ik allerlei ondernemingsraden als adviseur mogen begeleiden. Advies dat varieert van de ondersteuning van medezeggenschap bij ingrijpende reorganisaties in de industrie tot meedenken over onderzoek naar gevolgen van  een reorganisatie bij een waterleidingsbedrijf. Verhuizingen, overnames, alles wat een bedrijf en daarmee een OR kan overkomen. Van groot tot heel klein. Kort en lang. Ik streef er naar onnodige ingewikkeldheid te vermijden en de doelen van mensen en organisatie voor ogen te houden. 

medezeggenschap | team | pensioen in zicht | advies

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Ook bij ingewikkelde adviesprocessen ondersteunen we de ondernemingsraad.
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.
advies

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl