Ellen Heijn

Teams breng ik graag vanuit beweging in hun kracht én in balans.’


Na een loopbaan als bedrijfsjurist en in verschillende rollen van IT tot toezicht bij de overheid ben ik sinds 2009 zelfstandig trainer en coach én per 1 oktober 2019 trainer voor Loof. Je bent nooit uitgeleerd en vanuit mijn positieve ervaring die de natuur heeft, heb ik de opleiding ‘Systemisch werken in de natuur’ gevolgd en afgerond. Ik neem je graag mee op pad om los te komen uit de dagelijkse dossiers om letterlijk en figuurlijk weer een frisse kijk te ontwikkelen.

Collega’s en klanten geven aan dat ik praktisch ben en een scherpe waarnemer. Contact maken, écht luisteren, plezier maken, dingen teruggeven, probleemgedrag boven tafel krijgen, mensen de spiegel voorhouden. Ik denk zaken goed door om tot een succesvol resultaat te komen en sta voor coachend leiderschap, vertrouwend op mijn intuïtie, gevoelig voor het signaleren van de sfeer, innovatief, speels en creatief. Mijn passie voor sport en ervaring met mentale coaching, neem ik mee voor alle ‘OR bedrijfsatleten’.

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Medezeggenschap is niet alleen onmisbaar maar ook ontzettend leuk. Onze trainers vertellen je hoe zij je op weg helpen naar een geweldige OR.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl