Erik Riet

‘Het beste halen uit jezelf, je team, je organisatie. Dat is waar ik energie van krijg.’


Als trainer/adviseur bij Loof begeleid ik OR-leden en -teams. De OR kan de organisatie versterken; wat goed is voor zowel de onderneming als de medewerkers. Als trainer vind ik het mooi om mij op deze manier in te zetten voor de ontwikkeling van gezonde organisaties.

In Groningen heb ik bedrijfskunde gestudeerd. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het coachen en trainen van young professionals. In mijn trainingen mag ik graag op zoek gaan naar een laagje dieper. Daarbij gaan we vooral actief aan de slag met opdrachten en oefeningen. Ik werk graag ervaringsgericht.

Zelf werk ik graag vanuit persoonlijk contact omdat ik ervan overtuigd ben dat door oprechte aandacht mensen tot bloei komen en dat begrijpen voorafgaat aan oordelen. ‘Contact maken’, vind ik dan ook een belangrijk thema. Klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is het vaak niet; hoe goed is het contact met je teamleden, je bestuurder, je collega’s en jezelf.

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Een organisatie ontwikkelt zich als een team zich ontwikkelt. Loof helpt je bij het bouwen aan een sterk team dat je organisatie op voorsprong zet.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl