Jaap Vriend

‘In mijn trainingen ga ik met ondernemingsraden op zoek hoe zij de besluiten in hun organisatie beter kunnen maken.’


Na een opleiding politicologie en twee jaar werk als ambtelijk secretaris bij de Europese en Centrale Ondernemingsraad van multinational Randstad werk ik al 8 jaar als (freelance) trainer medezeggenschap bij Loof.

In mijn trainingen ga ik met ondernemingsraden op zoek hoe zij de besluiten in hun organisatie beter kunnen maken. Daarnaast leer en adviseer ik teams hoe zij in hun vaak beperkte tijd met zoveel mogelijk plezier invloed kunnen uitoefenen. Tijdens de trainingen – die ik if necessary in het Engels geef – ben ik flexibel, maar altijd gericht op concrete resultaten. Mijn specialiteit is communicatie met de achterban en kijken hoe de OR aantrekkelijker kan worden voor collega’s en bestuurder.

Naast mijn werkzaamheden voor Loof schrijf ik columns voor Intermediair en sta ik in het theater met mijn eerste voorstelling Festina Lente. Ook word ik ingehuurd door bedrijven als dagvoorzitter of spreker over geluk & werk.

medezeggenschap | team | filosofie | dagvoorzitter

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Medezeggenschap is niet alleen onmisbaar maar ook ontzettend leuk. Onze trainers vertellen je hoe zij je op weg helpen naar een geweldige OR.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl