Webinar: collectief leiderschap versterken in teams

Op 4 juli 2023 presenteerden we een webinar over collectief leiderschap versterken in teams. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Renate Joor.

Terugkijken?

webinar teamontwikkeling collectief leiderschap

In sterke teams delen teamleden het leiderschap. Het succes van het team is niet langer afhankelijk van één persoon, vaak de manager. Teamleden erkennen juist dat ze van elkaar afhankelijk zijn om doelen te halen en delen de leiderschapsrol. Ze weten wat iedereen bijdraagt en houden elkaar hier scherp op, zodat teamdoelen gehaald worden.

In dit webinar bespreken we wat collectief leiderschap inhoudt en hoe dit bijdraagt aan teamsucces. Je leert wat nodig is om een teamcultuur van gedeeld leiderschap te ontwikkelen, waarin iedereen eigenaarschap toont.

Kijk het hier webinar terug.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de Loof teamcoaches. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag mee over een passende teamcoaching.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | sterketeams@looftrainingen.nl