Webinar: een sterk team door inzicht in drijfveren

Op 16 december 2021 presenteerden we een webinar over drijfveren in teams. Van irritatie naar waardering voor verschillen. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Erik Riet en Jeff van der Linde.

Terugkijken?

teamontwikkeling-groep-in-kring-handen-op-elkaar

In dit webinar focusten we op de drijfveren van de groep als geheel. Waar krijgen jullie als groep energie van? En welke taken laat je liever links liggen? Maken jullie gebruik van jullie potentiële kracht of heb je wellicht een blinde vlek? Creëer beweging in het team! Management Drives is een instrument dat wij regelmatig inzetten om teams te helpen optimaal gebruik te maken van de diversiteit in het team. Een tool die inzicht geeft en tegelijkertijd aanzet tot beweging en ontwikkeling.

Om het webinar terug te kijken, klik hier.

We komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag met je mee over een passende training.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl