Webinar: leiderschap in teams

16 juli 2020

een sterk team door goed leiderschap

Eén van de zes succesfactoren voor teams in balans is leiderschap. Wat heb jij nodig om je verantwoordelijkheid in een team te pakken? En hoe zorgen jullie ervoor dat alle teamleden zich verantwoordelijk voelen voor het realiseren van de teamdoelstellingen? In sterke teams hebben alle teamleden de mogelijkheid om invloed uit te oefenen. Sterke teams lukt het om een balans te vinden tussen eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid. In dit webinar dagen we je uit om kritisch te kijken naar het leiderschap in jouw team. En geven we je concrete handvatten om te bouwen aan meer gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Terugkijken?

In het webinar gaan we dieper in op onderstaande onderwerpen:

  • een korte blik op de 6 succesfactoren voor sterke teams
  • inzoomen op de succesfactor ‘leiderschap’
  • 5 aandachtspunten voor het verdelen van leiderschap
teamontwikkeling-lezing-aan-zee

In dit webinar dagen we je uit om kritisch te kijken naar het leiderschap in jouw team. En geven we je concrete handvatten om te bouwen aan meer gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Bekijk het webinar leiderschap in teams.

We komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag met je mee over een passende training.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl