Webinar: maak kennis met het innerlijk team

Op 16 januari 2024 presenteerden we een webinar over het versterken van de samenwerking door bewustwording van het innerlijke team. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Pauline Wittebol.

Terugkijken?

De aandacht voor persoonlijke verschillen en persoonlijkheid op de werkvloer neemt steeds meer toe. Gelukkig, want als mens breng je heel veel mee naar je werk. Niet alleen je talenten en drijfveren, maar ook hoe je naar de wereld kijkt, je ervaringen en de wijsheid die je hier uit haalt. Al deze verschillende kanten kunnen we samenvatten als het innerlijk team. Als teamleden zichzelf kunnen zijn en hun hele innerlijke team kunnen meebrengen naar de werkvloer draagt dit bij aan het werkgeluk en de resultaten voor de organisatie.

Het verkennen en erkennen van het innerlijk team is relatief nieuw terrein voor veel leidinggevenden en misschien nog een beetje onwennig. Welke plek geef je dit in de dagelijkse gang van zaken zodat je het kunt inbrengen en integreren? Ontdek tijdens dit webinar hoe je kennis kunt maken met het innerlijk team van jouw teamleden met als resultaat dat je het volledige potentieel van het team benut.

Kijk hier het webinar terug.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team of organisatie kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de Loof teamcoaches.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | sterketeams@looftrainingen.nl