Webinar: teamdynamiek verbeteren met deep democracy

Op 18 januari 2022 bekeken we de methode van deep democracy. In 45 minuten nemen we je mee en krijg je inzicht in de uitgangspunten van deep democracy. Wat kan dit betekenen voor de dynamiek in het team? Durven jullie de lastige verschillen van inzicht te bespreken? Hebben jullie werkelijk gedeelde doelen? Aandacht voor elkaar?

Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Ellen Heijn en Mark Zwijnenburg.

Terugkijken?

teamontwikkeling-groep-in-kring-handen-op-elkaar

In dit webinar bekijken we de methode van deep democracy. Wat kunnen we hiervan gebruiken om de dynamiek in een team te verbeteren? Is iedereen betrokken bij het team? En wordt dat ook zo ervaren? Worden de doelen werkelijk gedeeld? ​​Deep democracy is een methode die we vaak inzetten om de samenwerking in teams te versterken. In dit webinar presenteren we in een notendop de belangrijkste punten.

Durf verschillen van inzicht te agenderen!

Om het webinar terug te kijken, klik hier. Tevens tref je hierbij de hand-out aan.

We komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag met je mee over een passende training.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl