Webinar: teamrelaties versterken met MBTI

Op 28 september 2023 presenteerden we een webinar over teamrelaties versterken met behulp van de Myers Briggs Type Indicator, afgekort MBTI. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Renate Joor.

Terugkijken?

 Altijd al willen weten waar dat ‘vreemde’ gedrag van jouw collega vandaan komt? Ontdek met behulp van de 16 MBTI persoonlijkheidstypes welke ‘types’ er in jouw team zitten en hoe je het beste met ze om kunt gaan. Krijg inzicht in hoe jij en jouw teamleden van elkaar verschillen en hoe je deze juist kan gebruiken om succesvol te zijn als team. Ben jij nieuwsgierig naar jouw teamgenoten?

Ontdek tijdens dit webinar hoe het instrument MBTI van waarde is voor zowel persoonlijke groei als teamontwikkeling. MBTI biedt een flexibel kader voor het begrijpen van verschillen tussen teamleden en het benutten van de sterke punten dat ieder type bezit.  

Kijk hier het webinar terug.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de Loof teamcoaches. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag mee over een passende teamcoaching.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | sterketeams@looftrainingen.nl