Webinar: van eilandjes naar een sterke samenwerking in teamverband

Op 21 maart 2024 presenteerden we een webinar over hoe teams zich kunnen ontwikkelen tot sterke teams. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Laurens van der Vuurst.

In sterke teams werken professionals intensief samen om van waarde te zijn voor anderen. Deze onderlinge verbinding vormt zich fasegewijs, waarbij elke fase zich kenmerkt door specifieke (gedrags-)patronen in de samenwerking. Zo zullen teamleden bij de start van de samenwerking hun aandacht en tijd vooral richten op structuur en veiligheid. Wat vraagt deze fase van de teamleden en een teamleider, om een sterke wij-cultuur te ontwikkelen en eilandjes te voorkomen? Hoe ontwikkelt de samenwerking zich in daaropvolgende fases? En waardoor kan het afremmen? In sterke teams werken de teamleden bewust aan zowel de teamcohesie als teamresultaten.

In dit webinar bespreken we hoe teams zich ontwikkelen tot sterke teams en wat de uitdagingen voor de teamleden zijn in elke ontwikkelfase. Je leert wat nodig is om van eilandjes te komen tot een sterke verbinding tussen teamleden, passend bij de teamcultuur en teamtaak.

Kijk hier het webinar terug.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team of organisatie kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de Loof teamcoaches.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | sterketeams@looftrainingen.nl