Hoe versterk je de balans in jouw team?

Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen echter wél gebouwd worden. Ontdek net als meer dan honderd andere bedrijven hoe je jouw team kunt versterken.

Bouwen aan sterke teams

Organisaties ontwikkelen zich als teams zich ontwikkelen. Als teams goed draaien, draait een organisatie goed. Het lijkt een gemakkelijke optelsom, maar de praktijk laat vaak iets anders zien. Teams waarin teamleden vooral bezig zijn met hun eigen werk en resultaten. Teamleden die niet het gevoel hebben deel uit te maken van een groter geheel. Misschien zelfs een gespannen sfeer en weinig onderling respect. Sterke teams waarin je wilt werken zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen wél gebouwd worden. Loof helpt teams daarbij.

Bij Loof is bouwen aan een sterk team altijd maatwerk. Elk team is uniek. Daarom kunnen (en willen) we niet kiezen voor standaardoplossingen. Als ervaren trainingsbureau hebben we veel bagage om zaken te herkennen en te zorgen voor een passende training. Uitdagend, vernieuwend en persoonlijk. Dat is dan wel weer standaard bij Loof.

Al meer dan 200 andere bedrijven hebben onze brochure gedownload om hun team te versterken!

Waarom Loof Trainingen?

  • Meer dan 10 jaar ervaring met teamtrainingen.
  • Hoog opgeleide, ervaren trainers en (team) coaches.
  • Specialist in breinleren; boeiende trainingen met duurzaam effect.
  • Breed scala van analyse instrumenten voor teams.
  • Ook ruime ervaring met effectieve online trainingen en e-learning.

Samen eens een boom opzetten?

Ontmoet ons team

Thijs Paffen

Directeur & Teamcoach


“Teams zijn geen vanzelfsprekendheid. Ze verdienen aandacht om te kunnen groeien. Als teamcoach daag ik groepen graag uit om kritisch naar zichzelf te kijken. Om met elkaar op zoek te gaan naar een betere balans tussen productief zijn en prettig samenwerken. Ik zie het als mijn uitdaging om het geloof in ontwikkelbaarheid bij teamleden aan te wakkeren. Zodat ze vanuit een ander perspectief op zichzelf, elkaar en hun omgeving in actie komen. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier diverse teams bij hun verander-vraagstukken begeleid. Als chef d’équipe bouw ik bovendien voortdurend met de Loof trainers en coaches aan ons eigen team.”

Pauline Wittebol

Adviseur teamontwikkeling & Teamcoach


“Als bestuurskundige binnen de overheid ben ik steeds meer geboeid geraakt door het fenomeen “samenwerking” en de rol die de menselijke factor daarbij speelt. Denk aan factoren als communicatie, gedrag, leiderschap en cultuur. Na een stevige basis te hebben gelegd in het coach- en trainersvak, heb ik de switch gemaakt naar het begeleiden van mensen, teams- en organisaties in ontwikkeling. In de rol van adviseur teamontwikkeling bij Loof denk ik graag mee hoe professionals actief te betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie als geheel. Ik vind het boeiend om samen te reflecteren op wat er leeft en speelt, een weg te vinden door alle complexiteit en krachten te bundelen richting de gewenste toekomst.” 

Renate Joor

Projectmanager Sterke Teams


“Iedereen gun ik een werkplek waar je met plezier je werk kunt doen, alleen én samen met anderen. Tijdens mijn carrière pad heb ik daarom verschillende wegen verkend, mijn rugtas gevuld met ervaring in diverse functies en mijn kennis verrijkt met een studie toegepaste psychologie. Bij Loof heb ik een aantal jaren als trainer mogen werken om de samenwerking binnen teams met een waarderende blik te stimuleren. Nu mag ik nog steeds dagelijks met mijn inhoudelijke passie bezig zijn, maar dan voor de planning en organisatie van al onze Sterke Teams activiteiten.”

hoe bouw je een sterk team?

Onze aanpak bij het maken van een sterk team hebben we samengevat in onze brochure ‘Bouwen aan sterke teams‘. De brochure geeft je inzicht in de bouwstenen voor een sterk team, wat onze visie is op een sterk team en onze aanpak bij het versterken van een team.

Wat staat er in?

  • Onze aanpak voor het versterken van een team.
  • Onze jarenlange ervaring met het bouwen van sterke teams.
  • De uitdagende visie van Loof op teams.

Download de brochure

Versterk de balans in je team. Download nu de brochure!