X
Informatie rondom
het coronavirus

Me, myself & MBTI

Soms werk je samen met anderen, met wie de communicatie of samenwerking niet helemaal lekker loopt. Of misschien wil je meer weten over jouw stijl van leidinggeven, of wat interessante carrièremogelijkheden zijn? Om hiermee aan de slag te gaan is kennis van jouw persoonlijkheidstype en jouw eigen manier van werken essentieel. De Myers-Briggs Type Indicator, afgekort MBTI, is hiervoor een goed hulpmiddel. Neem je beslissingen op gevoel of rationeel? Ben je iemand die problemen oplost door erover te praten of door erover na te denken? De MBTI is een vragenlijst, die is ontworpen om Carl Jungs theorie over psychologische types begrijpelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven. De resultaten van de MBTI geven aan wat jouw persoonlijkheidstype is en verschaft inzicht in je eigen unieke talenten.

Vooraf vul je digitaal een vragenlijst in. Tijdens de training wordt aan de hand van opdrachten verder uitgediept wat de verschillende types zijn. Wat betekent jouw type in de praktijk, voor het team en voor jou zelf?

voor wie
Teamleden die van elkaar willen weten hoe men leiding geeft, hoe men zijn werk organiseert of hoe men met veranderingen om gaat. Als teamleden problemen hebben in de communicatie met elkaar. Teams die hun sterke en zwakke kanten willen leren kennen.

tijdsduur
1 dag training

resultaat

  • welke persoonlijkheidstypes er zijn en wat die van jou is
  • wat jouw type zegt over je bijdrage in het team, carrièremogelijkheden en leiderschapsstijl
  • waar je groeidomeinen liggen voor verdere ontwikkeling

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl