Thijs Paffen

‘Als trainer wil ik iedereen stimuleren boven zichzelf uit te stijgen (met de voeten stevig op de grond)’


Als teamcoach, trainer en adviseur bij Loof training en advies begeleid ik teams bij verandervraagstukken en besluitvormingstrajecten. Daarnaast ben ik als chef d’équipe bij Loof verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mijn collega trainers en de coördinatie van de trajecten voor onze grotere klanten.
Mijn uitdaging is het geloof in ontwikkelbaarheid bij deelnemers aan te wakkeren, zodat ze vanuit een ander perspectief op zichzelf en hun omgeving in actie komen. Ondernemend en doelgericht. Als trainer wil ik ieder OR-lid stimuleren boven zichzelf uit te stijgen (met de voeten stevig op de grond). Als accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor enkele grotere klanten van Loof.

Al tijdens de studie internationale betrekkingen gespecialiseerd in participatievraagstukken in maatschappij en organisatie. Onder meer in Bolivia ervaren hoe rijk wij zijn met onze medezeggenschapscultuur.

Iemand die…

  • belevingswerelden met elkaar verbindt
  • weet hoe je het maximale uit de medezeggenschap haalt
  • leertrajecten innoveert met e-learning en neurowetenschap
  • deelnemers een (lach)spiegel voorhoudt.
Bouw de verandering in je team of organisatie op datgene dat goed gaat met appreciative inquiry.

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.

Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

adviesteamcoaching

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl