teambuilding

Teambuilding met Loof

ludieke en uitdagende teamactiviteiten als startpunt van reflectie

Teambuilding

Vraag tien personen wat ze verstaan onder teambuilding en je krijgt zeven verschillende antwoorden. De één zegt dat het twee dagen op de hei is met diepgaande gesprekken. De ander zegt een bezoek aan een concert van de Toppers met het team. Voor welke teambuilding kan je bij Loof aankloppen?

Loof koppelt graag het leuke aan het functionele. Ontzorgen en ervarend leren staan centraal. Wij gebruiken ludieke en uitdagende teamactiviteiten als startpunt van reflectie. Liefst op een mooie buiten-locatie. Met de reflectie trekken we lering voor de toekomst. Onze teambuilding is leuk, laagdrempelig en effectief. Je leert elkaar op een andere wijze kennen en kan de activiteit als startpunt gebruiken voor een goed gesprek. Of het nu gaat om een beginnend team waarin de leden elkaars kwaliteiten willen leren kennen. Of een ervaren team dat haar ambitie wil bijstellen. Of een team in verandering dat op een nieuwe manier wil leren samenwerken. Loof teambuilding draagt snel bij aan het versterken van teams.

Naast dat we onze eigen activiteiten hebben, worden we door steeds meer teams ingevlogen als facilitator van het leerproces bij een activiteit die ze zelf uitgekozen hebben. Zeker als het gaat om een langer team ontwikkeltraject. Met ons eigen team doen we ook geregeld aan teambuilding. Dus ben je op zoek, dan hebben wij genoeg ideeën!

teamontwikkeling-wendbaarheid-sterke-teams

Voordelen van Loof teambuilding

​Een persoonlijke aanpak met humor en creativiteit. Een vleugje eigenwijsheid. Nét even anders kijken, buiten de gebaande paden treden. Innovatie en het toepassen van nieuwe inzichten. Verrassing en lef. Dat is teambuilding bij Loof.

  • versterking van de teamspirit in een van vele groepsactiviteiten​
  • samen bezig zijn brengt het beste in een team naar boven​
  • zorgt direct voor ontspanning, verbinding en ontwikkeling in zowel beginnende als ervaren teams​
  • volledige ontzorging van een teamsessie, heidag of vergadering​
  • makkelijk in te passen als onderdeel van een teamtraining

afspraak maken?

Afspraak maken voor teambuilding? Bel ons dan op 072-589 1 589 of mail ons op sterketeams@looftrainingen.nl.