Webinar: hoe belangrijk zijn teamwaarden voor een sterk team?

Op 30 september 2021 presenteerden we een webinar over het belang van teamwaarden om een team sterker te maken. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Ellen Heijn.

Terugkijken?

De kracht van teamwaarden. Over het belang van teamwaarden voor sterke teams. Door persoonlijke waarden met teamleden te delen, onderzoeken Ellen Heijn en Thijs Paffen wat voor een team echt belangrijk is. Hoe zijn waarden gewijzigd afgelopen coronatijd? Een webinar over het toepassen van om de emotionele situatie binnen een team te onderzoeken. Waar stroomt het en waar zit het (nog) vast? Wat verdient aandacht binnen het team en wat is nodig in de omgeving rondom het team?

Om het webinar terug te kijken, klik hier.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag met je mee over een passende training.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl