Webinar: ontwikkel de wendbaarheid van jouw team

Op 16 november 2023 presenteerden we een webinar over het ontwikkelen van de wendbaarheid in teams. Een kort webinar van circa 45 minuten, gepresenteerd door Thijs Paffen en Renate Joor.

Terugkijken?

Teamontwikkeling

In een wereld die voortdurend verandert, is het vermogen om als team wendbaar te blijven van onschatbare waarde. Meer aandacht voor de menselijke kant van verandering is cruciaal om als team sterk te blijven staan en mee te bewegen in een voortdurend evoluerende omgeving. Op deze manier kan het team op een duurzame manier blijven ontwikkelen en zijn doelen behalen.

Tijdens dit webinar bouwen we voort op de tips uit onze blog ‘het wendbare team’ en gaan we dieper in op hoe je de wendbaarheid in een team kunt stimuleren en ontwikkelen. We belichten verschillende theoretische kaders die helpend zijn bij diverse verandervraagstukken en geven nog meer tips hoe je deze in de praktijk kunt toepassen.

Kijk hier het webinar terug.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie team kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de Loof teamcoaches. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie team en denken graag mee over een passende teamcoaching.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | sterketeams@looftrainingen.nl