X
Informatie rondom
het coronavirus

Positief leiden van verandering

Zin in veranderen; kan dat? Ons uitgangspunt is dat je met de juiste aanpak iedereen op een positieve en waarderende wijze kan betrekken bij verandermanagement. Zin in veranderen; het kan!

training verandermanagement

Tijdens deze training verandermanagement leer je verandering positief te begeleiden vanuit het gedachtegoed van Appreciative Inquiry van David Cooperrider. De Appreciative Inquiry methode, in het Nederlands vertaald als waarderend onderzoek veranderen, is een visie op verandermanagement met een verfrissend uitgangspunt. Wanneer mensen gezamenlijk zowel op zoek gaan naar wat al wel werkt als wat ze nog willen bereiken, dan zal het gedrag zich in deze richting ontwikkelen.  Continueren, vernieuwen en transformeren zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen mens, team en organisatie.

voor wie

Draag jij verantwoordelijkheid om mensen mee te krijgen in een verandertraject? Ben jij benieuwd naar nieuwe invalshoeken? Wil jij weten hoe je de beleving van verandering bij mensen positief kunt beïnvloeden? Dan is de training verandermanagement met Appreciative Inquiry een waardevolle toevoeging. De training verandermanagement  is bedoeld voor iedereen die met een frisse blik direct aan de slag wil met een eigen verandertraject en klaar is voor een verrassend resultaat!

tijdsduur

De training verandermanagement neemt 1 dag in beslag. In deze dag zullen wij jou alles leren over verandermanagement en de Appreciative Inquiry methode.

resultaat

Aan het einde van de training verandermanagement beschik je in ieder geval over de volgende vaardigheden:

  • Je beschikt over de vaardigheid om verandermanagement toe te passen en verandertrajecten te initiëren en succesvol te begeleiden vanuit waarderend perspectief;
  • Je bent vertrouwd met een waarderende stijl van begeleiden van mensen, oftewel Appreciative Inquiry;
  • Je kunt de Appreciative Inquiry direct toepassen op een eigen praktijkvoorbeeld.

Met de training verandermanagement: positief leiden van verandering sta jij voortaan sterk in je schoenen bij elke verandering en zullen jouw collega’s jou steunen en effectief meedenken.

maatwerk
De inhoud wordt in overleg toegespitst op jullie organisatie of team. Dit geldt natuurlijk ook voor de tijdsinvestering en leerdoelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

Nieuwsgierig wat Loof voor de ontwikkeling van jullie team, afdeling of organisatie kan betekenen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We maken graag een afspraak met een van onze trainers/adviseurs.

072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl