Loof zoekt stagiair communicatie

Dat belooft wat!

Trainingsbureau Loof zoekt een stagiair communicatie. Een uitdagende plek voor een student met goede communicatievaardigheden en strategische blik. Werken met ervaren marketeers, meekijken met de salescampagnes die we samen met professionele bureaus vormgeven. En vooral veel doen. Teksten schrijven, interviews met trainers, LinkedIn posts, blogs en ook vlogs. We beloven heel wat, durf jij het aan?

Persoonlijk, uitdagend en innovatie

Kijk eens verder op onze website om een idee te krijgen van de trainers bij ons trainingsbureau. Als trainingsbureau gericht op teams en medezeggenschapsraden zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe zaken. In onze trainingen en communicatie willen we persoonlijk, uitdagend en innovatief zijn. We bieden onze relaties bijvoorbeeld maandelijks gratis webinars en hebben allerlei e-learnings ontwikkeld. Kijk om een indruk te krijgen eens hier op onze website om te zien wat we allemaal online aanbieden. We werken met een toonaangevend bureau voor onze marktingcampagnes (Bambuu) en een ervaren websitebouwer (deHerenVan).

Zoveel plannen, maar net te weinig handen om het allemaal vorm te geven. We zoeken dan ook een student die het leuk vindt om zelf (korte) stukken te schrijven, onze trainers te interviewen over de nieuwste ontwikkelingen etc. We zorgen voor een vaste begeleider.

Je werkt vanuit Bergen NH, dat ligt 15 minuten met bus of fiets vanaf station Alkmaar. We zorgen voor stage- en reiskostenvergoeding. We zijn intussen gewend ook online vanuit huis te werken, dus dat is bij deze stage zeker ook deels mogelijk.

Wat zoeken we?

  • HBO-niveau
  • 3-5 dagen
  • Studie: Communicatie, creative communications

Nieuwsgierig? Vrijblijvend even bellen? Neem contact op met Mark Zwijnenburg of Charissa Lamberts, telefoon: 072-5891589.