X
Informatie rondom
het coronavirus

Talja Zeegers

foto Harry Cock

Voor de organisatie ben ik het 1e aanspreekpunt voor zowel nieuwe als de bestaande relaties. Ik informeer en adviseer graag over de mogelijkheden van medezeggenschap en sterke teams. Ook sta ik op evenementen en beurzen waar ik met veel enthousiasme Loof training en advies vertegenwoordig. Of ik kom samen met een van onze trainers langs om meer te vertellen over onze missie: uitdagen tot bloei te komen! Ik krijg energie en word blij van een goed, open en eerlijk gesprek.

Ervaring: opgeleid als marketing, sales en management assistent. Veel ervaring in relatiemanagement en sales, gespecialiseerd in advies over medezeggenschap.

Eerder werkzaam bij blooming hotel (sales en reserveringen), Manpower (service representative), Rodi Media (media adviseur) en C&A (inkoopassistent).

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Medezeggenschap is niet alleen onmisbaar maar ook ontzettend leuk. Onze trainers vertellen je hoe zij je op weg helpen naar een geweldige OR.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl