X
Informatie rondom
het coronavirus

Webinars over teamontwikkeling

Ook in 2021 presenteert Loof een aantal webinars over het coachen en begeleiden van teams. Hoe versterk je de balans in een team? Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen echter wél gebouwd worden. Ontdek hoe je jouw team kunt versterken. Volg onze webinars over teamontwikkeling.

In 45 minuten bieden we inspiratie en laten we deelnemers kennismaken met ons perspectief op sterke teams. We starten net na de lunch, zodat het webinar -hopen wij- goed in het dagritme is in te passen.

webinar ‘een sterk team door inzicht in drijfveren’

De drijfveren van het team
In een eerder webinar hebben we stilgestaan bij hoe inzicht in individuele drijfveren kan bijdragen aan de bouw van een sterk team. In dit webinar zullen we ons focussen op de drijfveren van de groep als geheel. Waar krijgen jullie als groep energie van? En welke taken laat je liever links liggen? Maken jullie gebruik van jullie potentiële kracht of heb je wellicht een blinde vlek?  
Creëer beweging in het team
Management Drives is een instrument dat wij regelmatig inzetten om teams te helpen optimaal gebruik te maken van de diversiteit in het team. Een tool die inzicht geeft en tegelijkertijd aanzet tot beweging en ontwikkeling. We nemen we je mee in wat inzicht in de drijfveren van je team kan opleveren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende procesrollen tijdens een overleg. Of matching tussen team en taak of team en leidinggevende. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag donderdag 21 oktober!

datum: donderdag 21 oktober om 13.30 uur
presentatie: Erik Riet en Thijs Paffen