Webinars over teamontwikkeling

In 2023 presenteert Loof een aantal webinars over het coachen en begeleiden van teams. Hoe versterk je de balans in een team? Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen echter wél gebouwd worden. Ontdek hoe je jouw team kunt versterken. Volg onze webinars over teamontwikkeling.

Webinar versterk teamrelaties met MBTI

MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator en is een zeer krachtige tool bij het bouwen aan Sterke Teams. Altijd al willen weten waar dat ‘vreemde’ gedrag van jouw collega vandaan komt? Ontdek met behulp van de 16 MBTI persoonlijkheidstypes welke ‘types’ er in jouw team zitten en hoe je het beste met ze om kunt gaan. Krijg inzicht in hoe jij en jouw teamleden van elkaar verschillen en hoe je deze juist kan gebruiken om succesvol te zijn als team. Ben jij nieuwsgierig naar jouw teamgenoten?

Ontdek tijdens dit webinar hoe het instrument MBTI van waarde is voor zowel persoonlijke groei als teamontwikkeling. MBTI biedt een flexibel kader voor het begrijpen van verschillen tussen teamleden en het benutten van de sterke punten dat ieder type bezit.  

Donderdag 28 september | 13:30 – 14:15 uur | door Thijs Paffen en Renate Joor | deelname gratis

teamontwikkeling teamcoaching teamtraining

Eerdere webinars terugkijken?

webinars 2023

webinars 2021

webinars 2020