X
Informatie rondom
het coronavirus

Webinars over teamontwikkeling

Ook in 2021 presenteert Loof een aantal webinars over het coachen en begeleiden van teams. Hoe versterk je de balans in een team? Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen echter wél gebouwd worden. Ontdek hoe je jouw team kunt versterken. Volg onze webinars over teamontwikkeling.

In 45 minuten bieden we inspiratie en laten we deelnemers kennismaken met ons perspectief op sterke teams. We starten net na de lunch, zodat het webinar -hopen wij- goed in het dagritme is in te passen.

webinar over teamontwikkeling: ‘hoe ontwikkel je sterke relaties tussen teams?’

De verbinding tussen team- en organisatieontwikkeling
Kom te weten wat inter-teamsamenwerking inhoudt en welke rol dit speelt bij organisatieverandering. Hoe ontwikkel je sterke teams voorbij hun eigen grenzen? Met welke uitdagingen krijg je te maken wanneer verandering afhankelijk is van de ontwikkeling van meerdere teams tegelijk?
In dit webinar geven we aandacht aan de ontwikkeling van de relaties tussen twee of meer teams. Leer hoe het bouwen aan een sterk team samen kan gaan met het versterken van de relaties tussen teams. Om zo bij te dragen aan een gewenste verandering van de organisatie.
Een waardevol thema voor een kort webinar: hoe worden de relaties tussen teams in jouw organisatie versterkt?

datum: donderdag 24 juni 2021 om 13.30 uur
presentatie: Thijs Paffen en Ellen Heijn

teamontwikkeling-diversiteit-in-team