X
Informatie rondom
het coronavirus

Webinars over teamontwikkeling

In 2022 presenteert Loof een aantal webinars over het coachen en begeleiden van teams. Hoe versterk je de balans in een team? Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen echter wél gebouwd worden. Ontdek hoe je jouw team kunt versterken. Volg onze webinars over teamontwikkeling.

18 januari: Teamdynamiek verbeteren met deep democracy

Durf verschillen van inzicht te agenderen

In dit webinar bekijken we de methode van deep democracy. Wat kunnen we hiervan gebruiken om de dynamiek in een team te verbeteren? Is iedereen betrokken bij het team? En wordt dat ook zo ervaren? Worden de doelen werkelijk gedeeld?
​​​​​​​
Deep democracy is een methode die we vaak inzetten om de samenwerking in teams te versterken. In dit webinar presenteren we in een notendop de belangrijkste punten.

In 45 minuten nemen we je mee en krijg je inzicht in de uitgangspunten van deep democracy. Wat kan dit betekenen voor de dynamiek in het team? Durven jullie de lastige verschillen van inzicht te bespreken? Hebben jullie werkelijk gedeelde doelen? Aandacht voor elkaar?

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag dinsdag 18 januari!

Datum: dinsdag 18 januari 2022
Tijd: 13.30 uur
Presentatie: Mark Zwijnenburg en co

Teamdynamiek Loof training en advies

Agenda webinars over teamontwikkeling in 2022

dinsdag 18 januari 2022Teamdynamiek en deep democracy
donderdag 10 februari 2022Fasen in teamontwikkeling

In 45 minuten bieden we inspiratie en laten we deelnemers kennismaken met ons perspectief op sterke teams. We starten net na de lunch, zodat het webinar -hopen wij- goed in het dagritme is in te passen.

Eerdere webinars terugkijken?

In 2021 presenteerden we een aantal webinars over teamontwikkeling. Deze webinars zijn hier nog terug te kijken.