Corona en uw individuele deelname aan een training

Corona is helaas de wereld nog niet uit. Bij besmetting gelden de richtlijnen van de overheid om thuis te blijven. Bij verkoudheidsverschijnselen is het belangrijk om het zekere voor het onzekere te nemen en in ieder geval een zelftest te doen. Op dit moment gelden er geen coronamaatregelen die van toepassing zijn op het deelnemen aan trainingen of het bezoeken van hotels. Dit betekent dat alle trainingen gewoon doorgang kunnen vinden.

In de praktijk kan dit betekenen dat uw individuele deelname (en eventueel uw partner) aan een training door een coronabesmetting niet door kan gaan. In dat geval zijn de opdrachtvoorwaarden van toepassing en bent u bij een last minute afmelding de volledige trainings- en accommodatiekosten verschuldigd. De reden is dat een gereserveerde plek in een training dan niet aan een ander kan worden doorgegeven en bovendien worden accommodatie- en verblijfskosten bij ons in rekening gebracht.

Loof opdrachtvoorwaarden bij annulering individuele deelname aan een training op een rij:
Annulering van de training en/of annulering van de verblijfarrangementen voor één of meer personen dient altijd schriftelijk te geschieden. In dat geval is opdrachtgever verschuldigd bij annulering:

– 5 tot 6 weken voor aanvang van de training 50%
– 3 tot en met 4 weken voor aanvang van de training 75%
– 2 weken voor aanvang van de training 100%

Bij annulering van een inschrijving in de periode voor bovengenoemde termijn van 6 weken voorafgaand aan de training rekenen wij € 35,- administratiekosten. Voor verdere informatie ga naar Loof opdrachtvoorwaarden.