renate joor

Iedereen gun ik een werkplek waar je met plezier je werk kunt doen en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in de richting die bij jou past. We besteden tenslotte veel van onze tijd aan werk, dus vind ik dat het ook leuk en waardevol mag zijn. Hiervoor leven veel goede ideeën en intenties, in de organisatie en bij medewerkers. De kunst is deze te oogsten en te vertalen naar de praktijk. Hoe? Dat valt uiteraard te leren. Om dit mogelijk te maken ben ik werkzaam bij Loof als productontwikkelaar, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de ontwikkeling van nieuwe trainingsprogramma’s en modules e-learning en vervul ik een coördinerende rol bij grote accounts en projecten. Bij Loof heb ik de ruimte gekregen om te groeien in de rol die mij past en vond ik mijn werkplezier. Eerst als trainer en adviseur en nu als productontwikkelaar. Iets wat ik elke dag hoop over te brengen, met lef, leren, vallen, opstaan en stralen.

Ervaring uit studie commerciële economie, aangevuld met psychologie. Werkervaring in marketingfuncties o.a. bij Blokker, projectmanager bij een reclamebureau en brandcoördinator van EURO SHOPPER.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl