Webinar: De rol van de or bij overnames

Op 23 februari 2023 presenteerden we een webinar over de rol van de or bij overnames. Een kort webinar van circa 30 minuten, gepresenteerd door Michel Brender à Brandis en Mark Zwijnenburg. Bekijk de webinars met een Chrome-browser voor het beste resultaat (kopieer de link).

Terugkijken?

Afbeelding van het webinar: de rol van de or bij overnames

Een overname. Het kan je maar zo overkomen en wat komt dan op je af als OR? Andersom kan ook, de ondernemer heeft het plan een andere organisatie te gaan overnemen. Welke stappen worden er doorlopen bij een eventuele overname? En in welke fase dient de ondernemingsraad in actie te komen? Op welke punten moet je als OR letten?

Om het webinar terug te kijken, klik hier. Bekijk de webinars met een Chrome-browser voor het beste resultaat (kopieer de link).
Tevens tref je hierbij de hand-out aan.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie ondernemingsraad bij een overname kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de adviseurs/trainers van Loof.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl