Webinar: drijfveren als basis voor een sterk OR-team

21 september 2021

Een sterk OR-team met Management Drives

Bij Loof zijn we er van overtuigd dat OR-werk teamwerk is. In dit webinar toonden we hoe inzicht in de persoonlijke drijfveren van mensen kan helpen in de opbouw van een sterk team.

Een OR is een bijzonder type team. Omdat je als OR een afspiegeling wilt zijn van de organisatie, is een OR vaak meer divers van samenstelling dan een regulier team. Dat is een kracht, je hebt immers veel verschillende perspectieven en kwaliteiten beschikbaar. Tegelijkertijd kan diversiteit ook ingewikkeld zijn. Wanneer je elkaar niet goed begrijpt stokt de samenwerking en groeit de irritatie.

Een tool die wij regelmatig inzetten om OR-teams te ondersteunen in hun teamontwikkeling is Management Drives. Ontdek hoe we dat doen en hoe inzicht in drijfveren ook jouw OR kan versterken.

terugkijken?

In de ideale situatie maakt een team gebruik van alle kwaliteiten binnen het team. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook verschillen. Wil je weten hoe inzicht in de persoonlijke drijfveren van mensen ervoor zorgt dat je de verschillen in het team gaat waarderen? Bekijk dan vooral het webinar.

Door inzicht in je persoonlijke drijfveren (en die van je teamleden) bouw je aan een sterk team en een effectieve samenwerking. In dit webinar nemen we je mee in het instrument Management Drives.

Bekijk het webinar drijfveren als basis voor een sterk team.

Bekijk hier de hand-out van het webinar.