Webinar: interventietechnieken voor de OR

14 maart 2024

Loof trainers Remco Bakker en Erik Riet lichten in dit webinar van 35 minuten een tipje van de sluier op over interventietechnieken. Wat werkt wel? En wat kun je beter niet doen?

Goed overleg is essentieel om als medezeggenschap invloed uit te oefenen. Maar hoe zorg je voor een goed overleg? In de praktijk ontstaan er vaak allerlei lastige situaties. Denk aan een bestuurder die veel praat maar weinig zegt, een bestuurder die (tijds)druk legt bij de OR of die gelijk een reactie wilt na een presentatie.

En ook binnen de OR zijn vaak genoeg uitdagingen. Wat doe je met leden die op hun telefoon zitten tijdens de vergadering? Hoe kap je mensen af die erg uitweiden? Zo kan iedere OR met nog meer voorbeelden komen. In dit webinar laten Remco en Erik je een aantal ‘interventietechnieken’ zien. Eenvoudige maar doeltreffende manieren om gedoe in je overleg te voorkomen en te verhelpen. Kijk het op je gemak terug.

Terugkijken?

Webinar interventietechnieken

Goed overleg is essentieel om als medezeggenschap invloed uit te oefenen. Hoe dat je dat?

Klik hier om het webinar ‘interventietechnieken‘ terug te kijken.

Tevens tref je hierbij de hand-out van het webinar ‘interventietechnieken’ aan.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie ondernemingsraad kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de adviseurs/trainers van Loof.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl