Eveline Kramer


‘Gericht op het creëren van een sfeer die bijdraagt tot een goed resultaat.’


Bij Loof train en coach ik ondernemingsraden en geef ik trainingen rond het thema werk en senioriteit. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van groepen, in het bijzonder van ondernemingsraden. Die ervaring neem ik mee in elke volgende training. Waarin ik ondernemingsraden wil inspireren om strategisch hun volgende stappen te bepalen en mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te coachen.

Als trainer ben ik authentiek, inspirerend, creatief en oplossingsgericht. Gericht op het creëren van een sfeer die bijdraagt tot een goed resultaat. Ik vind het belangrijk dat trainingen efficiënt en effectief zijn.

Naast trainer bij Loof ben ik eigenaar van coaching etc, dat zich richt op coaching van relaties.

Ik heb psychologie gestudeerd, daarna opleidingen gedaan op het gebied van coaching, mediation, NLP, systemisch werk en organisatieopstellingen .

medezeggenschap | pensioen in zicht | team | duurzame inzet | NLP

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Het is belangrijk om je werkleven goed af te sluiten en (nieuwe) ambities en plannen te hebben voor je pensioen. Onze training ‘Pensioen in zicht’ geeft je die voorbereiding.
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl