Karlijn van der Meer

‘Het is mijn persoonlijke drive om mens en organisatie in beweging te brengen en te versterken.’


Ik kreeg van mijn leraar op de basisschool de bijnaam ‘groot-oog-oor’, omdat ik toen al zeer opmerkzaam was met mijn altijd openstaande ogen en oren. In het contact met anderen ontgaat mij niet veel. Ik heb aandacht voor dat wat gezegd of gedaan wordt én dat wat niet uitgesproken wordt. Contact maken en aansluiting vinden bij mijn gesprekspartner, op verschillende niveaus vind ik erg belangrijk.

Daarnaast zijn openheid, aanmoediging en oprechte interesse kenmerkende eigenschappen van mij als trainer. Hiermee creëer ik snel een open en vertrouwelijke sfeer in een groep. En omdat ook ik elke training weer leer, is mijn motto: ‘leren mét en ván elkaar.

Na twee brede studies (HEAO, Management, Economie & Recht gevolgd door Beleid, Communicatie & Organisatie) ben ik mijn loopbaan gestart in Human Resources. Het geven van trainingen was altijd een onderdeel van mijn werk. Toen het in mijn reguliere baan minder ging om trainen, ben ik dat daarnaast meer gaan doen als hardlooptrainer en bij een organisatie voor internationaal vrijwilligerswerk. En toen besloot ik er mijn werk van te maken. Ik heb een post-hbo trainersopleiding gevolgd, ben IT-trainees gaan trainen en daarna bij Loof gestart.

medezeggenschap | teamontwikkeling

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Een organisatie ontwikkelt zich als een team zich ontwikkelt. Loof helpt je bij het bouwen aan een sterk team dat je organisatie op voorsprong zet.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl