Tijmen Planting

Bij mijn trainingen probeer ik altijd zoveel mogelijk oog te houden voor elkaar, waarbij verbinding het toverwoord is. Verbinding met elkaar, van mens tot mens, van OR-lid tot bestuurder en andersom.  

.’

Interactief met een creatief randje. Dat is hoe ik mijn trainingsstijl zou omschrijven. Achterover hangen, voeten op tafel met een WOR-tekst voor je neus, dat kan toch leuker? Uit je comfortzone, in beweging en dingen nét op een andere manier (durven te) bekijken. Bij mijn trainingen probeer ik altijd zoveel mogelijk oog te houden voor elkaar, waarbij verbinding het toverwoord is. Verbinding met elkaar, van mens tot mens, van OR-lid tot bestuurder en andersom.  

Met mijn achtergrond in de bestuurs- en organisatiewetenschap heb ik veel oog voor de zogenoemde ‘onzichtbare onderstroom’ van organisaties. Mijn interesse wordt voornamelijk gewekt bij vraagstukken die betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en groepsdynamica. Het ‘puzzelen’ hoe verandering – bij individuen, groepen of organisaties – op praktische en creatieve wijze kan worden bewerkstelligd en hoe dit een rol speelt bij medezeggenschap is dan ook waar ik mij graag in verdiep. Tijdens de training leggen we samen die puzzel met als basis een veilige werkomgeving om vrijuit te interacteren, werken en ontdekken, zodat iedereen zich vrij voelt om zijn/haar eigen kleur te laten zien. Een omgeving waarin afwijkende visies een podium krijgen en niet als onzinnig worden bestempeld. Een omgeving om te groeien en ontwikkelen! 

Opleiding 
BSc. Bestuurs- en organisatiewetenschap | Universiteit Utrecht 
Drs. Organisaties, verandering & management | Universiteit Utrecht 
Leiderschapsprogramma | Universiteit Utrecht

Werkervaring 
Coach in persoonlijk leiderschap | Onderzoeker

medezeggenschap | OR trainer | veranderaar

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl