Tijs van Bergen

Als trainer focus ik mij sterk op wat er speelt in de groep. Ik zoek naar de behoeftes en zal hier altijd op inspelen. Dit doe ik met name door veel (kritische) vragen te stellen die de vragensteller en de rest aan het denken zet. Het is voor mij belangrijk om een goede verbinding met elkaar aan te gaan en daar zal ik ook actief energie in stoppen om dit voor elkaar te krijgen. Dat gaat met humor, een praatje maar ook door werkvormen als de check-in en echte aandacht voor elkaar. Vanuit die verbinding ontstaat de veiligheid om met elkaar aan de slag te kunnen gaan.

Samen zoeken we naar wat het beste werkt en het programma is hierin uiteraard helpend. Ik gebruik mijn achtergrond als psycholoog, docent en het gedachtegoed van Deep Democracy. Op deze manier krijg ik eigenlijk altijd naar boven waar het over moet gaan in de training.

Ik ben als persoon rustig, vriendelijk en analytisch scherp. Ik hoor vaak terug dat mensen zich bij mij op hun gemak en gehoord voelen. En natuurlijk met het uiteindelijke doel iets in beweging te zetten en handvatten te krijgen waar je direct in de praktijk mee aan de slag kan.

Opleiding
Master Leraar Engels
Bachelor Leraar Engels
Master Sociale Psychologie
Bachelor Sociale Psychologie

Werkervaring o.a.
Freelance trainer/coach
Interim docent
Teamleider Trinitas College
Docent Engels Trinitas College
Training & Content Manager Tele2

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl