Thuiswerkbeleid ondernemingsraad

Training voor de OR omtrent het thuiswerkbeleid

Organisaties hebben in deze bijzondere tijd ondervonden dat thuiswerken voordelen kan opleveren voor de werknemers, de organisatie en de maatschappij. Menig thuiswerkbeleid zal aangepast worden om in de toekomst thuiswerken ook mogelijk te maken. Hoe zit dat met de vergoedingen? En welke rol speelt de ondernemingsraad hierbij? In de korte training ‘thuiswerkbeleid ondernemingsraad’ nemen je mee in alle aspecten rondom de OR en thuiswerken. Aan het eind van de training kan je het beleid van de organisatie goed toetsen. Of zelfs aan een eigen initiatiefvoorstel werken.

Opbrengst van de training is: 
– kennis van de Arbo omstandigheden uit de Arbo wet bij het thuiswerken
– inzicht in privacy en controle bij thuiswerken 
– praktische input voor het thuiswerkbeleid in de eigen organisatie 
– inzicht in hoe je je rol als ondernemingsraad kan pakken

Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren
Bij de opbouw van deze training werken we vanuit de principes van Loof Breinleren. We zorgen voor focus, herhalen de stof en zorgen dat je actief de nieuwe inzichten gaat toepassen voor optimaal breinresultaat.

Is dit iets voor jou?
Deze training thuiswerkbeleid ondernemingsraad is geschikt voor elk OR-lid dat, bijvoorbeeld als onderdeel van een werkgroep, zich wil verdiepen in het beleid rondom thuiswerken. Wil je meer inzicht in OR en Arbo klik dan hier. Ben je benieuwd naar onze vaardigheidstrainingen? Klik dan hier.

Tijdsduur 
De training bestaat uit een dagdeel (ochtend) en vindt online plaats.

Investering per deelnemer 
online € 275,-  
Prijs is inclusief hand-out.

ook interessant:

medezeggenschapondernemingsraadorthuiswerkbeleidthuiswerkenthuiswerkvergoeding

Inschrijven

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Neem voor informatie over onze individuele trainingen medezeggenschap contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl