Loof op OR Live 2023

Woensdag 11 oktober kon je als bezoeker van OR Live bij Loof de workshop ‘weg van de WOR’ en ‘inzicht in drijfveren’ volgen. Om alle informatie nog eens goed door te kunnen lezen hebben we de hand-outs van deze workshops online gezet. Kon je niet aanwezig zijn bij een van de workshops en/of wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar  072 589 1 589 of plan direct een afspraak in met een trainer om de vraag te stellen die jouw OR bezighoudt.

OR Live 2023

workshop weg van de WOR

Hoewel de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) soms het voornaamste middel lijkt om impact te hebben als OR, is het eigenlijk de informele dimensie die mogelijkheden schept om de invloed van de OR te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat een gelijkwaardige dialoog met de bestuurder de meest optimale uitkomsten genereert. Het maken van verbinding vanuit behoefte en verlangen van zowel OR als bestuurder is waar de synergie groeit.

Bekijk de hand-out.

meer weten over communicatie met de bestuurder?

Blogs

We schreven ook al een aantal blogs over dit onderwerp:
even over het ‘bezoekje’ van de bestuurder
de bestuurder die veel praat maar weinig zegt

Webinar

Of kijk het webinar ‘de relatie tussen de OR en de bestuurder‘ terug. Waarin we een kader schetsen om niet alleen stil te staan bij de inhoud maar ook de gewenste manier van samenwerken met de bestuurder.

Podcast

In de Loofcast bespreken Mark Zwijnenburg en Erik Riet alle ins & outs van de Wet op de Ondernemingsraden. En bellen ze met onze ‘huisadvocaat’ Derk Domela Nieuwenhuis. (Onze serie podcasts is ook te vinden op Spotfy: zoek op Loofcast.)

workshop inzicht in drijfveren

Bij Loof zijn we er van overtuigd dat OR-werk teamwerk is. In deze workshop lieten we zien hoe inzicht in de persoonlijke drijfveren van mensen kan helpen in het bouwen van een sterk OR-team met het instrument ‘Management Drives’. Bekijk de hand-out van de workshop inzicht in drijfveren. Daarin schetsen we een kader hoe je kennis van drijfveren kunt vertalen naar de concrete praktijk.

meer weten over Management Drives?

Webinar en artikel

Wil je ontdekken hoe je meer uit je adviestraject kunt halen of hoe je nog effectiever kunt overleggen door bewust te zijn van de drijfveren in je team. Bekijk dan vooral ook het webinar drijfveren als basis voor een sterk or-team of lees het artikel versterk je OR-team met management drives.

loof werkt o.a. voor:

trainingsburea loof Tjala Zeegers

Benieuwd naar onze maatwerk trainingen voor jullie OR? Of wil je advies over een passende training voor jou als OR-lid? Hebben jullie behoefte aan advies bij een lastig vraagstuk of grote veranderingen? Bel ons op  072-5891589, of mail naar bureau@looftrainingen.nl.