Loof op OR Live 2021

Op OR Live hebben we op 13 oktober enkele workshops gegeven voor OR-leden. Het was het eerste grote live medezeggenschapsevenement sinds lange tijd. De organisatie, Performa, gaf aan dat er 300 bezoekers waren in de Fokker Terminal te Den Haag. We hadden weer volle zalen met 40 tot 60 mensen. Naast elkaar op een stoel, dat was best bijzonder na al die tijd op menselijk rantsoen. Goed om elkaar weer ontmoet te hebben. Dat smaakt naar meer!

or-live-or-dagen-2019
OR Live (archief)

Onderstaand vind je de samenvattende hand-outs van de twee workshops van deze dag.

de or als sterk team

Teamontwikkeling als belangrijk punt voor een sterke ondernemingsraad. Wat zijn punten die dan aandacht kunnen krijgen. Bekijk hier de hand-out van de workshop.
Meer weten? Kijk ook eens naar onze webinars. Of informeer naar onze maatwerkprogramma’s voor teamontwikkeling. Zie ook teamontwikkeling.

Anders en beter besluiten

Welke alternatieven zijn er om slimmer en duurzamer te overleggen als OR. Bekijk hier de hand-out van onze workshop op OR Live.
Meer weten? Voor voorzitters en secretarissen hebben we een speciale training ontwikkeld; anders overleggen en beter besluiten. We bieden ook maatwerk programma’s voor ondernemingsraden die met elkaar stappen willen maken. Uitdagend en inspirerend.