Webinar: storytelling voor teams en ondernemingsraden

18 juni 2020

storytelling om te boeien, binden en activeren

Storytelling kun je bij uitstek ook als team en ondernemingsraad gebruiken om een verhaal over te brengen. Met dit webinar willen willen we storytelling vooral gebruiken als inspiratiebron. We willen je aan het denken zetten. Welk verhaal heb je als team te vertellen, bijvoorbeeld aan collega’s of achterban? Waar sta je met elkaar voor? Waar loop je met elkaar warm voor? En welke zorgen deel je? En hoe kan je dit met elkaar omzetten in een verhaal? We geven een korte presentatie om je enthousiast te maken over storytelling.

Terugkijken? Voor wie is dit webinar van nut?

Dit webinar is voor iedereen die met behulp van een verhaal, storytelling, de ander wilt boeien, binden en activeren met je boodschap. In het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is storytelling?
  • Wat is de kracht?
  • Hoe werkt het?
  • Hoe kan je het inzetten?
teamontwikkeling-trainingen-team

Een webinar over de rol van storytelling voor teams en ondernemingsraden.

Bekijk het webinar storytelling voor teams en ondernemingsraden

Bekijk hier de handouts over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.