Webinar: werk wordt anders

3 december 2020

bereid je als OR voor op een andere manier van samenwerken door corona

De meeste praktische zaken zijn inmiddels geregeld nu corona ons al enige tijd in de greep heeft. Werkplekbenodigdheden voor thuis, maximale kantoorbezetting en beschermingsmiddelen voor werken met klanten. Maar hoe en waar gaan we op lange termijn (samen)werken? En welke rol kan de OR pakken bij de vormgeving van het nieuwe werken? Daarvoor krijg je in dit webinar handvatten aangereikt.

Terugkijken?

Anders werken of het nieuwe werken, hoe je het ook wil noemen. Nieuwe patronen, van online overleg tot thuiswerken, zijn ‘here to stay’ en daar kunnen we maar beter aan wennen. Hoe gaat werken er uitzien als corona ons werk niet meer domineert? Hoe gaan we bij elkaar komen? Wat doet het nieuwe werken met mensen? Vragen waarmee je je als OR voorbereidt op een andere toekomst.

or-thuiswerken

In dit webinar kijken we vanuit medewerkers-, team- en organisatieniveau wat corona veranderd heeft aan onze manier van werken en welke rol de OR kan pakken bij de vormgeving van het nieuwe werken.  

Bekijk het webinar werk wordt anders.

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.