Webinar: weg van de WOR

9 november 2023

Mireille en Mark presenteerden het webinar: weg van de WOR. Een kort webinar van ongeveer 35 minuten.

De WOR is voor veel ondernemingsraden het handvat om hun taak goed uit te voeren. Maar bij Loof geloven we dat het ook goed is om weg van de WOR te gaan. Communicatie met, van en naar de bestuurder is essentieel voor ondernemingsraden. Het gesprek aangaan over waar je heen wilt, in plaats van waar je vandaan komt. Dat is soms best ingewikkeld. Elk OR-lid heeft vanuit zijn/haar achtergrond standpunten en belangen. Hoe ontrafel je dat door te kijken naar elkaars waarden en criteria.

Wanneer je van elkaar de wederzijdse belangen ontdekt, versterk je de verbinding en voer je waardevolle gesprekken. Bijvoorbeeld over waar je heen wilt. Een win-win situatie dus.

Terugkijken?

OR Webinar Weg van de WOR

Ontdek in dit webinar het verschil tussen standpunten en belangen en hoe je deze van elkaar kunt ontdekken. En nog waardevoller: hoe voer je vervolgens het gesprek met de bestuurder op basis van jullie wederzijdse belangen?

Klik hier om het webinar ‘weg van de WOR terug te kijken.

Tevens tref je hierbij de hand-out van het webinar ‘weg van de WOR‘ aan.

we komen graag in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie ondernemingsraad kan betekenen? Plan nu een vrijblijvende afspraak in met een van de adviseurs/trainers van Loof.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl