Roelant van Ewijk

‘Het resultaat is voor mij leidend. Hoe zorgen we ervoor dat onze inspanningen iets opleveren?’


Met mijn commerciële achtergrond en rijke ervaring als manager in het bedrijfsleven o.a. bij Forbo vloerbedekkingen en Sigma Coatings, ben ik een gedreven praktijk-trainer. Met veel energie motiveer en inspireer ik mensen om zich te ontwikkelen en concrete stappen te zetten. Mijn stijl is speels, verbindend, direct en levert resultaat op.

‘Het resultaat is voor mij leidend. Hoe zorgen we ervoor dat onze inspanningen iets opleveren? Vanuit deze visie werk ik met ondernemingsraden. Vanwege mijn management ervaring ben ik vertrouwd met de taal van de bestuurder. Ik nodig een OR dan ook graag uit hierop te anticiperen en probeer ze te behoeden voor ‘het moeras der medezeggenschap’: besluiteloosheid en achter de feiten aanlopen. Effectieve medezeggenschap betekent voor mij: een doelgerichte OR die vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid een constructieve bijdrage levert aan de besluitvorming.’

Daarnaast ben ik bedenker van het PROF-Kompas. Een helder en toegankelijk model voor effectieve communicatie, waarover in 2020 een leuk en toegankelijk boek verschijnt.

effectieve medezeggenschap | teamcoaching | flexibel met PROF-kompas |
samenspel met bestuurder | proactieve OR

Loof laat je zien dat online trainen net zo leuk en uitdagend is als voor de coronacrisis.
Medezeggenschap is niet alleen onmisbaar maar ook ontzettend leuk. Onze trainers vertellen je hoe zij je op weg helpen naar een geweldige OR.
Trainers Loof Medezeggenschap Team
Klik op de afbeelding om meer video’s te zien.

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl