Webinar: communicatie met je collega’s, juist nu!

30 april 2020

van waarde als OR tijdens de coronacrisis

Welke vragen zijn nu relevant? Hoe houd je contact? Loof presenteert handvatten en geeft gelegenheid om praktijkervaringen uit te wisselen en praktische tips te delen met elkaar. Juist nu de eerste noodbeslissingen zijn genomen is het tijd om te inventariseren wat de gevolgen voor je collega’s zijn. Waar kan wat verbeterd worden? Wat leeft er aan zorgen?

Terugkijken?

Dit webinar is voor ondernemingsraden die te maken hebben met de effecten van corona en in gesprek willen met organisatie en bestuur.

or-contact-opnemen-over-trainingen

Een webinar met handige aanknopingspunten om het gesprek met de bestuurder aan te gaan. Om ook in deze tijd van waarde te zijn als OR.

Bekijk het webinar communicatie met je collega’s, juist nu!

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.