Webinar: in gesprek met je bestuurder, wat is nu belangrijk?

14 mei 2020

van waarde als OR tijdens de coronacrisis

Wat houdt de bestuurder op dit moment bezig? Hoe kan je als OR je toegevoegde waarde laten zien? En wat zijn nu belangrijke onderwerpen om het gesprek over aan te gaan voor zowel de organisatie als je collega’s? Loof presenteert handvatten en nuttige voorbeelden om als OR een vitale rol te kunnen vervullen in deze tijden

Terugkijken?

Dit webinar is voor ondernemingsraden die te maken hebben met de effecten van corona en in gesprek willen met organisatie en bestuur.

or-medezeggenschap-in-gesprek-met-collega

Een webinar met handige aanknopingspunten om het gesprek met de bestuurder aan te gaan. Om ook in deze tijd van waarde te zijn als OR.

Bekijk het webinar gesprek met je bestuurder, wat is nu belangrijk?

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.